fredag 12 februari 2010

Rädd


Har jag gått rakt in i en jätteskog och varit omedveten om att den är full av träd? Blev rädd idag..rädd är dock egentligen fel ord, känslan som bubblade upp var en tvehövdad rackare - en verklig Jekyl & Hydegrej nedsänd från en klar himmel. Träffade nyfunna vänner på jazzklubb i stan idag. Insåg faktisk innan jag hunnit sätta mig att denna svartmålade källarlokal, belägen under en pizzeria vid Hyde Park, bjöd på sin lilla rödvelourdraperade scen på något som jag aldrig upplevt förut. Tre musiker som lever musik, de blöder ur sina instrument och levererar känslor som man som publik varken kan eller vill värja sig ifrån... Jag avbryts plötsligt i mitt dimflinande av en, då för stunden, skrämmande känsla - "fan, det här kan jag inte vara utan...". Då menar jag inte att jag blivit jazzfrälst.. mer att jag i den stunden inser just hur mycket utbud som finns här, mitt i min upptäckarlusta blev jag rädd att leta - av den enkla anledningen att jag kommer falla som en fura för den här staden om denna kväll kan återskapas på kommando.

OVER AND OUT

5 kommentarer:

 1. Det ar bara att falla handlost som en fura for frestelsen.

  SvaraRadera
 2. Jag gläds med dig väldigt mycket :) Samtidigt som jag är en smula avis på dig :(

  Ska bli roligt att komma och hälsa på dig, saknar dig!

  // P

  SvaraRadera
 3. Anonym20:38

  Man vet känner ner det händer nåt som sätter "märken i båtkanten"...

  SvaraRadera
 4. Anonym22:07

  Hitta smultronställen och oaser kräver mix av tålamod och nyfikenhet - att tappa fotfästet för en stund och falla framåt.....

  SvaraRadera
 5. Anonym16:42

  Hej Johan! En hälsning från Sverige där vi nu har såååå mycket snö att man blir alldeles matt. Anette har varit här och fikat, nu när de som jobbar har sportlov.
  Ha det jättebra!
  Kram Cathrin samt Anette som också hälsade

  SvaraRadera